søndag den 1. december 2013

Rigtig glædelig 1. december og 1. søndag i advent til jer alle...

Rigtig glædelig jul til jer alle. 


Jeg elsker denne jule tid, hvor sneen daler... eller nåh nej. Vejret er ikke så julet men det skal ikke ødelægge min julestemning. 

Men, 3 unger der er såååå spændte og glæder sig til alle de her dage er lidt af en mundfuld. Vil ærligt indrømme, at min pædagogiske indgangs vinkel ikke eksisterer idag. Jeg har ikke sovet så godt i nat og ungerne er bare helt i hopla. så mine planer om at få ryddet op og bagt nogen flere småkager, ja de er blevet ændret til æbleskiver og Pyrus på dvd. En masse tæpper i sofaen og ren hygge. 

Føler mig ikke som supermor idag og har da vist allerede snerret lidt for mange gange idag. UPS!! 

Men man kan vel heller ikke være super mor 24 timer i døgnet, 365 dage om året i hele livet. 

Ungerne startede morgenen med deres pakkegave. Pigerne fik en lyserød tyl nederdel og Valde fik et skum sværd fra "Jake og Piraterne". Det var noget der kunne bruges. 

Vores tradition denne dag er, at vi skal ned i vores lille hyggelige by og tænde juletræet. Vores by er en dejlig lille hyggelig en af slagsen, og på en eller anden måde, er der et sammenhold her. Mange flytter væk nogen år, men vender så tilbage igen og det er rigtig dejligt. Til juletræstændingen er der julemand, LIONS tombola, der kan købes æbleskiver og børnene kan få skrevet deres navn på et honninghjerte. Byen er pyntet op med lysende juletræer og et stort juletræ på rådhuspladsen. 
Det er såå hyggeligt. 
Og så er der selvfølgelig julekalender i aften. Der er "Jul på slottet" på Ramasjang kl. 17.30, Pagten på DR1 kl. 19.30 og så "Tvillingerne og julemanden" på TV2 kl. 20.00. 
De skal selvfølgelig ses allesammen. Har endnu ikke taget stilling til om Valdemar skal se andre end "Jul på slottet". Han vil jo sikkert gerne se dem med pigerne. 

Håber i får en dejlig dag og i alle får lavet lige præcis det jeres tradition er. 

Ønsker jer alle en glædelig jul.

Kærligst Chatarina

0 kommentarer:

Send en kommentar