søndag den 8. december 2013

Den dejlige men stressede jul..

Dagene flyver bare afsted. idag er det allerede d. 7. december. ALTSÅ! syntes altså ikke jeg kan følge med. 
Hvert år, prøver jeg at være den gode mor, der prøver at holde dage fri til hygge, bare for os og ungerne. film i flimmeren, småkager og slik. 
MEN hvert år, syntes jeg der er stress på, vi har da også dage hvor vi ikke laver det store, men man vil jo bare så mange dejlige ting her i julen. 

De sidste par dage har stået på familie tamtam fredag. Det var meget hyggeligt, men vi var sent hjemme og ungerne indtog en masse sukker, hvilket desværre påvirker Emma-sophie en del. Årh ja et tempo. ;)

Lørdag var vi inde og se Rosas julebal, sammen med min fætter og hans kone og deres dejlige datter. Det var bare så hyggeligt. Det er jo altid fantastisk, at se ungerne være total opslugt af noget. 
Efterfølgende havde vi egentlig besluttet os for at tage hjem, men nu var vi jo derinde og så kunne vi da lige besøge Disney store. Bare et godt råd: LAD VÆR!!!!!! LAD VÆRE med at besøge Disney store i december på en lørdag, især hvis i har to 7 årige tøser med, som vil se alt prinsesse halløjet og en søn på 3 år, som gerne vil se cars, planes og Mickey... F.........!!!!! Det blev en meget hurtig, meget ikke fornøjelig tur i butikken. 

Bagefter fik mor her lovet ungerne Mc. D mad, men når to bonder kommer til byen, ja så kender de ikke vejen rundt i KBH. så det med at finde en Mc. D tæt på var en større opgave, for en meget stresset mor og en far der slæbte rundt på Valdemar som ikke ville gå mellem alle de mennesker. For ja vi havde jo selvfølgelig ikke taget klapvognen med.. :/ 
Det endte så ud i, at vi måtte tage 3 unger med i en døgn netto og købe deller og boller. Pinligt!!! Men bestak dem med nogen chokolade julemænd. Ihh hvor kan man høre at jeg er uddannet pædagog. :)

Vi sluttede af med, lige at besøge Ticket 2 Heavens lagersalg. NØJ!!! skibukser, jakker 150kr delen. tøj 5 dele for 100kr. Vanter og huer 20kr. Fik så meget lækkert til pigerne. 
Det kan klart anbefales. 

                                                                                
 

                                                                     


 Idag har den så stået på Julehygge hos et hold gode venner. Med varm kakao, kage, æbleskiver og hjemmebag. super hyggeligt og ungerne legede bare så fint. 
Vi kom lige hjem til at se julekalender og nu er her ro og manden og mig ser julefrokosten mens jeg lige skribler lidt på bloggen.. 

I morgen kommer vores dejlige låneunger og vi glæder os.. :)

Rigtig god aften til alle og husk nu at nyd det hele. 

Kærligst Chatarina

0 kommentarer:

Send en kommentar